Herstellen en schilderen

Bij een schade aan uw wagen kan u bij ons terecht voor het herstellen en schilderen van uw voertuig. Ons goed opgeleid team zorgt steeds voor een professionele herstelling. Wij beschikken over een compleet uitgerust verflabo met spectrometer zodat elke kleur bij ons ter plaatse kan gemaakt worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een snelle en kwaliteitsvolle herstelling van uw wagen garanderen.

Spuitvrij uitdeuken

Heeft uw wagen een kleine schade opgelopen zonder beschadiging van de lak? Wij zorgen voor het spuitvrij uitdeuken van uw wagen. Dankzij deze techniek kunnen wij kleine deuken verwijderen zonder dat daarbij gespoten moet worden. Met behulp van verschillende tools wordt de deuk van binnenuit verwijderd zonder de lak te beschadigen. Kom gerust eens langs zodat wij de schade kunnen bekijken en u een offerte kunnen bezorgen.

Spot Repair

Dankzij deze techniek kunnen wij kleine lakbeschadigingen aan uw wagen plaatselijk herstellen zonder het volledige onderdeel te spuiten. Deze reparatiemethode is niet alleen sneller, het is ook mileu-  en budgetvriendelijker. Kom gerust langs, dan bekijken we samen de mogelijkheden.