Historiek

Carrosserie Patriek is een modern en toonaangevend bedrijf gelegen te Affligem in Vlaams Brabant.
 
Strategisch gesitueerd in het hartje van Affligem en op enkele minuten van de afrit van de E40, biedt het bedrijf een uitstekende service aan het cliënteel van Affligem, Aalst, Brussel en omgeving.
 
Het bedrijf werd opgericht door Patriek D’haeseleer in 1981. Hij ging van start in een gebouw op de Brusselbaan, maar dankzij de gedrevenheid en de passie van de zaakvoerder groeide het bedrijf al snel uit tot een gevestigde waarde in de streek. Dit zorgde ervoor dat er in 2002 uitbreidingsinvesteringen werden  doorgevoerd en het bedrijf zijn intrek nam in een gloednieuw modern industrieel complex in de Bleregemstraat 2.

en facts

Momenteel beschikt Carrosserie Patriek over 1260 m2 werkvloer en 1500 m2 parkeergelegenheid, ruim genoeg om de uitstekende service te leveren die de klanten van hem verwachten.
 
Carrosserie Patriek beschikt over 4 ultramoderne spuitcabines die voor een goede kwaliteit van de uitgevoerde werken en een snelle doorstroming zorgen.  Het bedrijf is onderverdeeld in 15 voorbereidingszones zodat men overzichtelijk tewerk kan gaan. Een van de specialiteiten van de carrosserie is het spuitvrij uitdeuken.
 
Carrosserie Patriek wordt gerund door Patriek D’haeseleer en bij het administratieve gedeelte wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Martine en zijn dochter Dorien. Patriek staat in voor de organisatie van het bedrijf, gaande van de planning van de werken, opmaak van bestekken tot het ontvangen van de experts.
 
De gemotiveerde medewerkers van de carrosserie garanderen een vlotte doorstroming en een professionele herstelling volgens de strengste normen.